LeXi
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 32 Kayıt tarihi : 29/01/11 Nerden : İstanbul
| Konu: Lanetliler Sirki Cuma Şub. 11, 2011 11:56 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lanetliler Sirki / Circus Of The Damned (3. Kitap / 1995)Çok korkuyordum; ama neden? Gitmem gerekiyordu ve ne kadar erken gidersem, eve o kadar erken dönecektim.Jean-Claude'un işleri kolaylaştırabileceğine inanabşlseydim. İşin içine o girince hiçbir şey kolaylaşmıyordu. Eğer bu gece ondan cinayetlerle ilgili bir şeyler öğrenirsem, bedelini öderdim, parayla değil. Görünüşe göre Jean-Claude'da ondan fazla vardı. Hayır, onun istediği, daha acı verici, daha mahrem, daha kanlıydı." Anita Blake'in maceraları aynı hızla devam ediyor. New York Times en çok satanlar listesinin zirvesinden inmeyen yazar Laurell K. Hamilton, okuyucuları doğaüstü zevk ve acılarla tanıştırıyor. Yaşı yüz yılları bulan, aşırı güçlü bir vampirin şehre gelişi, bir savaşı kaçınılmaz hale getiriyor. Şehrin ruhu ve Anita'nın hayatı kazığın ucunda kalıyor... Karanlık sokaklarda bir köşeye sinmiş, avlanmayı bekleyen yaratıkların korktukları bir tek kişi var: Anita Blake... "Yetişkinlere yönelik bir Buffy the Vampire Slayer...Hareket hiç durmuyor." The New York Review of Science Fiction "Canavarca bir eğlence." Publishers Weekly |
|
murat.qumus
Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 34 Kayıt tarihi : 24/01/11 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Lanetliler Sirki Paz Şub. 13, 2011 7:57 am | |
| |
|