murat.qumus
Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 34 Kayıt tarihi : 24/01/11 Nerden : İstanbul
| Konu: Paul Wesley'den İnciler C.tesi Şub. 19, 2011 12:05 pm | |
| Paul Wesley
Vampir Günlükleri’ndeki Paul Wesley kendisini açıyor; neler onu ağlatır… Robert Pattinson hakkındaki düşünceleri… Hepsi burada!!!
Havuz Oynaşması
İlk öpüştüğünde kaç yaşındaydın?
9 yaşındaydım ve bir yüzme havuzundaydım. Bir kız vardı, suyun içindeyken öpüşmek için ya o ya da ben meydan okuduk… Tabii ki de fransız öpücüğü değildi – sadece “mwuah” öpücüğüydü.
Ünlü Aşkı
Aşık olduğun ünlü kim?
Monica Belucci. Oynadığı filmleri izlemeye bayılıyorum ve bence süper seksi.
Giyim Cehaleti
Kadınların hangi moda trendi senin aklını karıştırır?
Kadın giyimi konusunda beni hangisi şaşkına çevirmez ki? İş kadın modasına gelince konudan çok habersiz oluyorum; neler olduğuna dair hiçbir fikrim olmuyor. Sadece şunu söyleyebilirim; 80’lilerin bazı kıyafetler gerçekten çok acayip.
Spoiler Alarmı!
Titanik’i izlemek üzere sinemaya gittiğimde ve sonrasında ağladığımı kesinlikle kabul ediyorum. Leonardo DiCaprio öldüğünde gerçekten gözlerimde yaş vardı. Onun için ağladığım mevhumu birşeyler söylüyordur sanırım…
Sinema Çılgınlığı
TV’deki “suçlu” keyfin nedir?
Televizyonum yok, bu sebeple izlemiyorum ama olduğunda kablolu yayında sürekli tekrarlanan o filmleri izlerdim. Goonies ya da Godfather gibi. Tekrarlanan filmlerin kesinlikle hayranıyım. Ne zaman başlasa, evi terkedemem. Ne olacağını tıpatıp bilsem bile televizyon karşısında mıhlanmış gibi oturuyorum.
Rpattz Çılgınlığı
Hayatının film versiyonunda kim oynardı?
Woody Allen. Gayet nörotik sayılırım. Robert Pattinson en son karşılaştırılmak istediğim insan mesela. Gerçi bence aslında gayet çekici bir adam. Alacakaranlık’ın çoğunu izledim ve bence çok merak uyandırıyor..
Gazetecilik Merakı
Hayal ettiğin iş nedir?
Yazıcı ve direktör olmasaydım, araştırmacı gazeteci olmak isterdim. Gizli gazetecilikte birşeyler var. Yani dehşet güzel!!! Belki de araştırmacı gazetecilik konusundaki düşüncelerim benim Hollywood varsayımım. Muhteşemliği konusunda sadece hayal edebiliyorum ve gerçekte hayalimden öte bir zorluğu ve meşakkati olduğunun da farkındayım.
Aile Adamı
Ailende sana en yakın kişi kim?
Annemle çok yakınım. 26 yaşındayken ki halimden daha fazla annemle konuşurum. Fakat aynı zamanda Polonya’da yaşayan dedemle de çok yakınım. Skype’de polonyaca konuşuyoruz.
Haber Sitesi Hayranı
Favori Web siten ne?
Huffington Post
Diğer Vampirler Gibi Değil…
Senin düşüncene göre, Vampir Günlükleri’ni diğer vampir dizilerinden ve filmlerinden ayıran nedir?
Bir kere diğer konulardan çok bağımsız..Kitaplar 15 sene once yazılmış – yani Alacakaranlık’tan bile once.. Çok orjinal bir konusu var, ve karakterimin komple hikayenin olması gerektiği gibi karar vermesi benim için çok önemli..
En Önemlisi
iPod’unda en son dinlediğin şarkı nedir?
Kesinlike hayranıyım – herkes onları dinliyor, muhteşem bir grup – Kings of Leon. Sadece dinleyin.. Eski ya da yeni albümleri.. Sürekli onları dinliyorum…
Kaykaycı Çocuk
En son satın aldığın şey nedir?
Ne almak istediğimi size söyleyeceğim. Bir Honda Ruckus almak istedim – bir kaykay ve o kaykaya her yerde binmek istiyorum.
Hayalperest Değil
Dün gece rüyanda ne gördün?
Yarın ne sorularla karşılaşıp nasıl cevap veremeyeceğimi gördüm (kahkahalar) Genelde rüyalarımı hatırlamam, ki bu gerçekten üzücü, ki aslında istiyorum. Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz varsa dinliyorum!! Çok duru bir rüya görmüştüm ve artık daha fazlasını istiyorum…
Kart Taşıyıcı
Şuan cüzdanında ne kadar para var?
Yaklaşık 1200 dolar. Şaka yapıyorum. Aslında üzerimde cüzdan taşımam. Gerçekte bir lisansım ve 2 kredi kartım var. Ne cüzdan ne de nakit para taşırım.
Pekte Sağlam Çocuk Değil
Boşlukları doldur; 17 yaşındayken ……………….
Punk’çıydım. 17 yaşımdayken olduğumdan daha sert birisi olduğumu düşürdüm. |
|